Sköna brudar.

  • Sheina Den Sköna Read
    för 7 minuter sedan
    Sheina Den Sköna Read
    • MJAU 

       

  • Freja Svantemark
    för 5 minuter sedan
    Freja Svantemark
    • snel hest. :}

       

  • Sheina Den Sköna Read
    för 5 minuter sedan
    Sheina Den Sköna Read
    • Dum hest 

       

  • Freja Svantemark
    för 5 minuter sedan
    Freja Svantemark
    • nehe!

  • Sheina Den Sköna Read
    för 5 minuter sedan
    Sheina Den Sköna Read
    • Snel hest eta gres

       

  • Freja Svantemark
    för 4 minuter sedan
    Freja Svantemark
    • vad äter dum hest då? 

       

  • Sheina Den Sköna Read
    för 4 minuter sedan
    Sheina Den Sköna Read
    • Inget 

       

  • Freja Svantemark
    för 3 minuter sedan
    Freja Svantemark
    • dum hest jätte hungrig. 

       

  • Sheina Den Sköna Read
    för 2 minuter sedan
    Sheina Den Sköna Read

    • dum hest röka gres 

  • Freja Svantemark
    för 2 minuter sedan
    Freja Svantemark
    • aha. 


Söta djur

.
.
.
.
.
.
.

If we don't learn easy lessons, they get harder.


Nya skor! :D


Can't stop laugh!


Dagens Insperationsbild.

7127996533_afd97c87a7_z_large

Har gjort alldeles själv. *stolt*


Att göra lista

Dammsuga
Bakakladdkaka
Plocka i årdning i mitt rum
Göra mig iårdning
Blogga
Fira valborg

Bilder från igår.

gulle!


tea party.



Fix

Nu blir det att damsuga hela huset (tjänar 25 spänn på det) baka kladdkaka och sen fixa sig iårdning för ikväll. Kommer lite tisdinställda där elmellan. :D

Time for some..

Dax för att göra av med lite enegi. Ska gå ner och cyckla en sväng på tränings cyckeln där nere. Sen blir det att duscha  och sen baka kladdkaka till ikväll. Då kommer my best friend forever och hennes familj och frirar valborg med oss. Blir lite kubb och breännboll och annat kul. Saknat henne as mycket.

Dag 1

Hobbys/tycker man om att göra på fritiden

På fritiden rider jag som ni vet, har ridit i sex-fem år och har en egen d-ponny som jag älskar över allt annat. Allt började med en ponny vi hyrde från Grällstaridcenter. En underbar liten ponny med egen villja. När vi lämnade tillbaka honom hade vi bestämt oss för att köpa häst. Tack för att du övertalade framför allt pappa, Pakke.


Vi lånade en fjording på prov. Men vi passade inte ihop så vi lämnade tillbaka henne.


Köpte sen en svensridponny från Bobacken, en ridskola utanför åkersberga. Allt va super tills han slängde av mig två gånger varav båda gångerna jag bröt armen. Det gick inte att lita på honom. Hoppas du har det bra Nino.


Så vi sålde honom och köpte senare en helt underbar c-ponny, herre, jag får tårar i ögonen bara jag pratar om henne. Snällare ponny gick inte att hitta. Det va meningen att jag skulle komma ut lite på tävlingsbanorna med henne. Men så långt hann vi inte. Sommaren 2011 fick hon fång. Som följdes av en hovrotation i hovarna. Villket betydde att vi inte skulle kunna rida henne något mer och hon skulle alltid ha ont. Så vi valde att ta bort henne. Den ponnyn med den personligheten hade inte velat gårunt i en sjukhage resten av livet. Stackars lilla Buckita. Finaste c-ponnyn jag någonsin känt.


Så September bästemde vi oss för att en sista gångng försöka hitta rätt. Vi letade och hittade tillslut ett sto från tyskland. Om jag ska va ärlig så blev jag inte så taggat på att enns provrida henne när jag så anonsen, men mamma tyckte att vi skulle prova iallafall. Jag ändrade åsikt direkt när vi kom dit kan jag säga. Det va min d-ponny som stog på stallplanen. Jag visste det..


10 dagar.

1. Hobbys/tycker man om att göra på fritiden.
2. Mina bästa vänner.
3. Framtidsplaner.
4. Hur en kille ska vara.
5. Två saker jag gillar oss mig själv.
6. En bild på mitt rätta ''jag''.
7. En plats jag saknar.
8. 3 bilder som gör mig glad.
9. Planer för sommaren.
10. Vad du tror folk tycker om dig.

(Tack för tippset fobitjejen.blogg.se)

Marsvin?

Någon av mina läsare som har/haft marsvin? Idag när vi va hos min brorsa hade han köpt två marsvin till sina tre döttrar. Herre vad söta säger jag bara! För något/några år sen hade jag två hamstrar så jag vet ju hur det är att ha små djur. Skulle lätt kunna köpa ett marsvin och någon gång ska jag. Vi har redan en marsvins bur osv då vi hade ett marsvin när jag va liten, men kommer inte ihåg hur det va.
Grejen är att dom lever så länge! och jag skulle aldrig kunna sälja mitt marsiv om man tröttnar efter två år. Det vet man ju aldrig. Men jag vet heller inte om jag kan leva utan ett.. Jag läste på en sida att marsvin kan bli så tama så dom springer fram till gallret när man går förbi eller hoppar upp i enns famn när man släpper dom lösa på golvet. Guud vad söta!

Blogg torka!

Vad ska jag blogga om!? Kommer inte på någonting!

Avslutnings klänningar

Alla från www.ginatricot.com

Dagens Insperationsbild.

Alternative-girl-blue-eyes-camera-girl-glasses-favim.com-274979_large

she is mine.


Tv time

Nu ligger jag och kollar på tv med pappa och Moa, mamma kommer hem kl tio. Nu är trampolinen uppe, ett tecken på att sommaren är på väg. äääntligen. Imorgon drar jag +familjen till Västerås och firar min brorsas dotter Emma som fyller år. Så blir nog ingen vidare uppdatering imorgon. Kanske några tidsinställda om jag hinner fixa det. Annars får ni stå ut. :*

Hemma igen.

Nu är jag hemma. Vilken härlig förmiddag i stallet! Heelt underbar. Doris fick gå utan täcke idag och imorgon. Vilket uppskattas väldigt tror jag. ;) Snart blir det att sätta upp trampolinen, men först duscha och käka något i solen. :]

Dagens insperationsbild.

Tumblr_m302rccgff1r4d3dao1_500_large

Uteritt med ellinor.

Idag blir det uteritt med Ellinor och General, hennes medryttarhäst. Blir säkert en tur på en timme-en och en halvtimme. Sen när jag kommer hem vi två kanske så bloggar jag och sen blir det att sätta upp trampolinen. ;)

Skate, Glass, jordgubbar, sol, sjukhus

Perfekta dagen NÄSTAN. Blev skate i hela å-berga. Träffade Lucas precis när vi skulle till bryggan och käka glass och jordgubbar när han fråga om vi ska med och skata. Vi stiker till bryggan och ska skata sen och såklart så måste jag dra med handen på bryggan så det fasnar tre jä*la stickor som inte vill komma ut. Så vi fick skata runt i hela åkersberga och leta efter ett sjukhus som va öppet och tillslut så hitta vi ett. Sen åkte vi tillbaka till centrum och sen hem igen. Så såg min efter middag ut. ;)

ÄLSKAR SOLEN!


promenix

Har gått utan jacka hela dagen och nu drar jag på mig shortsen. Tänk, sommaren kanske redan är påväg? Det blåser inte enns kallt. Lägger mig uten i hamoken ett tag och väntar på att Elin ska svara på kik. ;)

FRIDAY!!

Idag drar jag ut med Elin. Vet interiktigt vart vi ska skata. Blir väl antingen i området eller kanske en spontan tripp till centrum. Får se.

Insperation.

Tumblr_m2xlbcp7g21qb7898o1_500_large

Ice age

Nu blir det ice age tre! HAHA, går på tv nu. Klart man måste kolla. ;) Mer bloggning imorgon kanske och jag inte drar till rampen. Isf får ni vedo från hoppningen idag. Kan säga att det gick bra iallafall. jätte bra! :D

Can you blow my whistle baby?


NO MORE

NO MORE CANDY HERE! Ska blir mycket nyttigare nu! Måste få bättre kondis. Det påvärkar min ridning ganska mycket om man inte är i någorlunda form, så ska börja springa och damma av en träningscyckel vi har på nedervåningen. Vem vet, hanske hamnar den i mitt rum? :D Så från och med nu är det godisförbud i en månad! Och om det går bra så kanske jag kör några måndare till. ;)

Dagen.

Idag har jag varit i skolan. Det har jag faktist. Efter lunchen stack vi ner till centrum för att kolla på Linnea i min klass som skulle spela upp en teater med sin teatergrupp. Efter det tog vi bussen hem och nu kl fem drar jag upp till stallet. Hoppträningarna är igång igen! Så idag blir det hoppning. :D

Dagens Insperationsbild.

Tumblr_lzxiuecoq11rqtikqo1_500_large

Drar ut!


some music


Misshandlad sjuttonåring hittar tillbaka till livet tack vare det som måste vara ett av världens finaste djur.

Efter en svår misshandel förlorar sjuttonårige Morad förmågan att kommunicera med omvärlden. Familjen bestämmer sig för att pröva den alternativa behandlingsmetoden delfinterapi. Redan efter tre månader i delfinernas sällskap börjar han tala igen. Vi följer Morads kamp för att återfå hälsa och livsgjädje på Dolphin Reef i Israel.
Kolla på videon om Morad och hans delfinterapi http://urplay.se/164892







Dagens Insperationsbild.

Tumblr_m301n1zwrw1rshvkro1_500_large

vardagslyx

Sämst uppdatering idag. Men har haft fullt upp. Först stallet. Red på utevolten i det fina vädret men både Doris och jag va väldigt okonsentrerade och VARMT va det också. Så jag betsämde att vi skrittar ut istället. ÅÅÅH vad mysigt det va! Love my life. Gallopera genom en liten skog, skritta runt i solen. Vardags-lyx. Sen när vi kom tillbaka till stallet igen så va Doris och jag lite svettiga så hon fick bada lite (spola av rygg, bog, hals och ben med en slang). Sen gick vi ute en stunde med grimmskaft och hon fick beta lite och torka *host* i solen.
Och sen när jag kom hem så åt jag, sen drog jag och oneoff my girlfriens (förstå mig rätt) ut och skatade. Va tvungen att ta en sveng förbi stallet igen då och lägga på Dorisen täcket. Men sen va vi ute till nio.

Go for gold

Bara jag som älskar höösk nya kollektion? Go For Gold, Så min stil! Det r något pollen ska få bära i vår. ♥
Och det här ska jag skaffa när jag får lite pengar. xd

Dagens insperationsbild/artist.

Cherlloyd_large_large
Cher Lloyd

Tv time

Sitter och kollar på tv med familjen. Innan va jag, mamma och pappa ute och gick med hundarna i en och en halv timme. Eller jag skatade och dom gick. Riktigt skönt, väldigt trött i benen nu. Det är jobbigare än jag trodde från början att skata.

think about it guys..













Gammal favorit..

HAHA, Ni har väl inte missat den skönaste video från sommaren 2011? Eller min skönaste och mest spontana video ever tror jag. Young and Wild and Free! Tycker jag är as grymm på luftgitarr och headbanga, vad tycker ni?


Dagens Insperationsbild.

416873_195603317208716_135736119862103_234493_1334100165_n_large
Bild källa

Battleship

Filmen jag måste se! Kommer nog drömma mardrömmar i ett halv år efter men jag måste bara se den där! Dessutom är den ganska övernaturlig så tror jag klarar av det. Peter Berg producerar och regisserar Battleship, ett episkt action-äventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land medan vår planet slåss för sin överlevnad mot en överlägsen invasionsstyrka. Battleship är baserad på Hasbros klassiska spel Sänka Skepp.





Dagens planer.

Hemma nu och det blir väl att packa upp lite grejer, Kanske städa. Hade tänkt fixa en ny headder och design också. Så drar jag till stallet någon gång där emellan.

Header/Design

Nu får ni hjälpa till lite här så min blogg blir riktigt snygg nu.
Villken av domhär bilderna ska jag ha som header?
1.
2.
3.

Hemma med skånebilder.


Visste ni att....

1. En 40-åring som rökt i 20 år har en hud som motsvarar en 55-årings som inte rökt. Rökningen ger en kosmetisk försämring av huden. Den får rynkor och en trist gråbeige ton.

2. Om man ska dricka sig till en slätare hy måste man dricka så mycket att huden blir svullen och slät på grund av det. Inte särskilt eftersträvansvärt.

3. Det för huden så viktiga kollagenet kan tyvärr inte göra någon nytta alls i en kräm. Kollagenet har en jättemolekyl - alldeles för stor för att kunna tränga igenom huden.

Där har ni något att fundera på!

Kram Emmy

Jordgubbar


När jag hör ordet jordgubbar så tänker jag direkt på sommar, sol och värme.
Men jordgubbar är faktiskt en av våra allra nyttigaste bär.

Jordgubbar är bra för :
  • Immunsystemet.
  • Hjärtat
  • Antioxidanter

Jordgubbar är fulla med C – vitamin. De innehåller flera värdefulla näringsämnen liksom mycket fiber och mangan. Därimot finns det inte så mycket fett och energi i jordgubbar.

Många aktuella studier pekar på att jordgubbar kanske kan medverka till att förbygga canser. Forskare menar att ämnen i jordgubbar kan hejda cansercellernas tillväxt eller t o m döda dem. Med forskningen är testad på djur och människocceller i laboratorimiljöer och det krävs fler och utvidgade studier för att bekräfta resultaten.

Det finns flavoner i jordgubbar som kan skydda mot hjärtsjukdomar eftersom de hjälper blodkärlen att förbli friska så att blodflödet och där med syretillförseln till hjärtmuskeln fungerar bra.
Flavonerna hjälper till att förhindra att fett samlas längs artärernas väggar och blockerar viktiga blodkärl. Jordgubbar kan också medverka till att förebygga blodproppar och hålla blodärlens väggar friska. Forskningen pekar på att man ska äta 8 jordgubbar om dagen för att kunna få dehära effekterna på hälsan.


Fina ögonfransar!

Hej på er!

Jag har nyligen råkat ut för att ha tappat väldigt många ögonfransar på ena ögat, så de blev korta, glesa och stubbiga. Jag vet inte själv vad det beror på, men det var i samband med en ny vattenfast mascara och en ny ögonmakeupsremover.

Så jag tänkte ge er lite tips på hur ni får fina ögonfransar, och vårdar dem!


Smink
* Böj dina ögonfransar med en ögonfransböjare. Men gör detta innan du lagt på mascara för att inte bryta av dem!
* Använd en kajal, svart eller brun, och måla på övre "vattenlinjen", innanför ögat. Detta gör att fransarna ser tätare ut.
* Använd puder. Måla ett lager mascara och sedan pudra över lite löspuder, sedan målar du ett lager till. Detta gör att dina fransar ser fylligare ut.

Vård
* Återfukta dina ögonfransar med inpackning - vaselin! Smörj på vaselin på kvällen och sov med det så kommer dina fransar må mycket bättre.
* Sov absolut inte med smink! Ögonfransarna bryts lättare av

Få fina läppar!

Jag är hemskt glömsk när det gäller att återfukta läpparna, och detta är allt annat än bra.
Med bitande kyla kommer ofta de torra, nariga vinterläpparna. Här kommer bästa tipsen:

PEELA
Doppa en frottéhandduk i varmt vatten och gnugga försiktigt, försiktigt mot läpparna för att få bort hudflagor. Gör det ont peelar du alldeles för hårt! Smörj in läpparna med en fet kräm, till exempel den välbeprövade Locobase Repair från Apoteket, direkt efterråt.

VÄLJ RÄTT LÄPPBALSAM...
Läpparna älskar läppbalsam som innehåller ingredienser som sheasmör, e-vitamin och mandelolja. Välj feta läppbalsam före produkter som innehåller vaselin, då det snarare lindrar än hjälper.

...OCH UNDVIK LÄPPBOVARNA!
Var noga med att se igenom innehållsförteckningen på ditt läppbalsam.
Ingredienser som pepparmint, mentol och kamfer finns i flera läppbalsam
på marknaden – även fast det irriterar din läppar.

SLICKA DIG INTE OM LÄPPARNA!
Sluta slicka dig om läpparna, det blir bara värre då.

DRICK VATTEN
Torra läppar kan bero på vätskebrist.

Huskurer!

Kroppen kan också behöva en grovstädning ibland! Testa dig fram för att se vad som funkar för just dig och din kropp.


Börja med att göra det lite mysigt hemma med ljus, och kanske en godsak?
Hemmagjord Peeling:

Blanda 2-3 matskedar grovsalt i din duschgel eller tvål. Vid torr hud rekommenderas du att tillsätta olivolja. Skrubba hela kroppen med detta och skölj sedan bort och återfukta med hudkräm efteråt!!

Celluliter:

Säkert har ni läst om krämer som motverkar celluliter? Vad ni kanske inte visste är att de flesta krämer innehåller kaffe?
Gör en egen huskur, genom att ta kaffesumpen och massera på utvalda ställen, blanda med olivolja för att inte skrapa upp huden. Koffein verkar sammandragande på de små blodkärlen och kan därför tillfälligt göra celluliter mindre synliga.

Torra armbågar?


Dela en citron på mitten, lägg armbågarna i varje halva. Låt verka 5-10 min. Tvätta med ljummet vatten. Återfukta med lotion!


Torra ben?

Peela benen i duschen, smörj in benen när de fortfarande är blöta (gärna med olivolja eller barnolja)
Efter kan du låta de lufttorka eller vira in de i folie och ta på dig strumpbyxor eller leggings. Låt verka någon timma. Skölj med ljummet vatten.

10 saker ni inte visste om mig.(Emmy)

1. Jag har svårt för att lita på människor. Jag säger kanske att jag gör det men uppriktigt sagt kan jag räkna dem personerna jag litar på på en hand..

2. Freakin afraid of death. Yepp! Rädd för döden. Inget märkligt alls dem flesta är rädda och oroliga för vad som sker efteråt - eller inte sker? Uppskattar inte samtalsämnet alls helt enkelt!

3. Jag är en sucker för "mörka" killar - med mörka menar jag inte hudfärg utan brunt hår skarpa drag mörka ögonbryn mörka ögon... sexigt! dem får gärna vara tatuerade också. haha. nä men givetvis finns det vissa undantag!

4. Jag har separationsångest. Vänner, kärlek, släkt, djur ja dem alla kommer och går genom livets gång men jag vill inte riktigt acceptera det. Har man en gång varit en del av mitt liv och kommit mig nära och vise verca så har jag svårt att glömma och gå vidare... missförstå mig inte, menar inte att jag fortfarande är kär i och tänker på mina x pojkvänner tillexempel, utan snarare bryr jag mig om dem och vill att de ska må väl oh ha det bra.

5. Jag gillar inte när folk dömer folk efter hur de ser ut, hur de klär sig, om de är gay eller ej osv.

6.
Jag är alltid spänd inför hoppträningar.

7. Jag skulle vilja driva ett stuteri eller ett stort stall.

8. Har fobi för trånga utrymmen, höjdräddsla, kan inte åka hiss (trånkt utrymme) mm

9. Jag har ett jäkla humör, blir lätt arg eller ledsen.

10. Just nu är jag singel...


Världens största råtta.

världens största råtta!

Ursäkta om ni blir illa till mods men jag måste bara dela med mig av denna bild. Vet ni vad det är?

Det är tydligen en rakad BJÖRN! Vidrigt! Det ser ut som världens största råtta… Hujedamig.
Stor kram Emmy




Jag ska gästblogga till frejpan ;)

Hej, jag är Emmy och går i frejpans klass.  Jag har lovat henne att gästblogga till henne med hon är i skåne.
Jag har massor av finfina ideér vad jag ska blogga om.

Lite info om mig:
Namn: Emmy
Ålder: 14
Hatar: skolan, och baciller.
Älskar: handsprit och sova.
Fritid: rider , yoga och fota.
blogg: Fobitjejen.blogg.se
Jag har valt att inte göra privata inlägg på frejas blogg. Hur jag mår osv. Det kan ni läsa på min blogg.

Det här är jag.
Kram

volbeat!

Kolla vad jag fick av storebrorsan! En VOLBEAT skiva pluss en film från deras live konsert i Danmark! Shit vad glad jag är! Ett av mina favorit band. Vet inte vad som hänt med mig! Kan inte leva utan rock. Speciellt inte VolBeat och Dead by April. Jag döööör vad bra!


En av mina nya volbeat favoriter ♥
Sen har vi..
Maybellene I Hofteholder
Fallen
Heaven nor Hell


never had it so god


It's done!

Min hoodie är äntligen klar! (blev klar igår) weeho. Blev faktist nöjd. :D

Paket

Gissa vad pappa kom hem med för en stund sen!
YEAH, my converse bag!

Nyduschad!

YO, nu sitter jag och bloggar nyduschad, såå skönt! Va så himmla kall och blöt efter att ha ridit ut i 50 (?) minuter var av hälften av tiden så regnade/haglade det. Men det gick att njuta av ritten iallafall. Mamma gick med med hundaran och dom blev nog inte heller så glada när dom svart/gråa målnen seglade in över oss. JAJA, härlig ridtur iallafall.




Skolan

Har precis haft slöjd och blivit klar med min tröja jag har gjort. Faktist ganska nöjd. Nu är det lunch. Får fisk idag, tur att jag tog med fem spänn så jag kan köpa en macka sen. Sen efter lunchen är det egetarbeta. (Det blir sp och eng för mig och Elin som ska redovisa imorgon). Sen idrott sen hem sen stallet sen middag sen blogga sen tv sen tv sen sova. Så ser min dag ut. :''D

Stallet?

Nu sitter jag vid mammas dator! Tänka sig.. Ikväll ska jag upp til stallet med Moa tror jag. Men jag ska inte rida, det blir Moa som gör det. Jag bara sköter och mockar. Om jag nu åker med upp. Annars ska jag inte göra något speciellt.

Skate

Tumblr_m1w444aydi1r8k2cko1_1280_large
'
Tumblr_m2iya4ck7l1qeg4awo1_500_large
'
97016676029281998536_large
'
64184_244706568952080_158014664287938_508551_1024923923_n_large
'
Tumblr_m2fjfbwgfj1r0dnjio1_500_large

Dagens Insperationsbild.

Tumblr_m2fcoedknm1r9o8gto1_500_large

Skolan

Jahap. Skolan nu igen.. Jaja, det är bara att tuta och köra. Gilla läget och göra sitt bästa. Men jag går bara till på onsdag. Så åker vi till Skåne (♥) på onsdag eftermiddag. Eller inte jätte kul med tanke på vad jag ska göra där igen, Begravning. Behöver iallafall någon som kan ta hand om bloggen igen. Maila ([email protected]) eller kommentera.

Blondie

Kom på nyss att jag inte skrivit ut på bloggen ennu vad jag ska göra med mitt hår. Eller jag, ni tror väl att jag ska fortsätta som vanligt. Rödhåriga Freja lixom, men nej nej! Nu ska jag bli blond igen som jag va innan. Nu har jag testat rött, så nu va jag klar med det lixom. Jag saknar mitt mellan blonda hår. Vet exakt hur jag vill ha det och så kanske jag klipper raklugg igen. När mitt hår är blondt igen! Så här ska mitt hår se ut i sommar.
Kate Hudson Hår ♥

Dressyr hesten

Sho, idag blev det ett dressyrpass som sagt. Det gick super bra! Blev lite skänkelvikningar och volter. Hon va jätte fin den sista kvarten. Eller hon va fin hela tiden, Så nöjd. Sen blev det nogrann mockning, sen gick vi ut en sväng Doris och jag och njöt i tiominuter av solen. myys.


Lillabloggen


Dagens Insperationsbild.

Tumblr_m1dbzvw9wv1qd1fkpo1_500_large

sommarens måste

En underbar ponny.
En bra bräda.
Fotlänkar.
Snygga kepsar.
Söta sandaler.
Solbrillor ofc.
Bra böcker.

Idag ska jag..

Idag ska jag rida! Blir ett dressyr pass till inomhus efter som att det är blötsnö ute och Doris inte har någon snösula i längre så kommer hon få två meters styltor om vi rider ut. Så det blir lite dressyr idag istället. Åker upp till stallet på eftermiddagen.

Converse problem

Ska beställa ett par converse men har som vanligt beslutsångest..
1.hoga_sneakers Converse STAR PLAYER CANVAS CORE MID Svart / Vit
2.hoga_sneakers Converse ALL STAR CORE HI Vit
Villket par va snyggast?

Jusst nu.

Ja, nu har jag krupit ner i min säng med en godispåse och datorn och ligger och lyssnar på Norlie och KKV. Grymma asså. Idag har jag iallafall grattat storasyster. Va överaksnings fest henne hos henne och hennes familj. Haha, as kul att se hennes ansiktsututryck när hela familjen pluss vänner stog i hallen när hon kom hem. Grattis älskade storasyster. ♥


It's the little things that make life BIG !


Föjl mig!



Battleship

Bara jag som vill se?
Fast vågar inte.. xd

Give me!


Dagens Insperationsbild.

Tumblr_m2ev3lf8ll1rtfrfyo1_500_large

..

Idag har jag inte tid att blogga? Har lite grejer som måste göras. Ni får veta ikväll när jag kan blogga igen. Har gjort massa tidsinställda så ni har lite att läsa iallafall. Hold on!

She said: Love onely love, Love is the devils toy...


Ridpasset idag.


Klippt mig!


Liten fråga.

Villken converse modell är snyggas/skönast?
1. 
2.All Star Hi Canvas Converse Canvas Sneakers Vit

Dagens insperationsbild.

556219_288363574574667_187885741289118_671712_949415237_n_large

In the stabel

Är i stallet nu. Bloggar när jag är hemma. ♥

Love


Dagens Häst

Min fina ponny blev dagens häst på ponnybrudarna.se! Moa anmälde henne så det är länkat till hennes blogg. Men titta! Visst är hon fin? ♥ http://ponnybrudarna.se/2012/april/lasares-hast.html#comment

Idag..

Godmorgon på er. Idag ska jag klippa mig. Vill men endå inte för varje gång man gör det så blir man av med halva håret. Men det behövs värkligen.. Sen ska jag till stallet med Moa. För min del blir det mest dressyr men moa hade nog tänkt hoppa lite. Så ser min dag ut. Bloggar mer sen ♥

Music


Dagens Insperationsbild.

Tumblr_lpu5pkcp9p1r1pi5no1_500_large

Täby

Drar till Täby nu med Emma, kommer tidsinställda!

HAHA!


Idag ska jag..

gå på påsklovs skola. Har att antal grejer jag måste bli klar med och när man sitter hemma och ska göra det så blir det antingen gjort men det blir slarvigt eller så blir det inte gjort alls. Så jag släpar mig upp kl nio och går till skolan. Sen drar jag kanske upp till stallet. ♥

Bloglovin

Föjl mig på Bloglovin! Klicka på länken i menyn.

Nyrygga.se

Nu har pappsen beställt hem min nya rygga! Weeho! Stog att den kommer om ca sju dagar. Så den kommer väl på onsdag.
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå
'
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå
Nu har ni fått alla bilder som fanns på ryggan på hemsidan. ;)

Hopplektion

Jag Hoppade idag istället för Ellinor i hennes ridgrupp. Det gick väl bra. Doris hoppade som hon skulle, och det gick faktist rätt bra. Nöjda är vi iallafall. ;)



Go crazy

Vill göra något heelt galet med mitt hår. Menar då inte att typ klippa av det osv. Utan låta det växa och färga det i någon helt random, galen snygg färg. Fet hiss för blond hår med ljusblåa/rosa slingor i luggen.

Novell

En ska jag tänkt på.. eller ja, jag kom på det nu. Jag tycker det är askul att skriva osv. Alltså skriva sagor/noveller. Men grejen är att jag aldrig orkar avsluta dom. Har haft ett antal noveller innan varav ingen är klar lixom. Känns som att man tappar "läsarnas" stöd när man kommit till hälften. Så om ni nu vill och om jag får lite hjälp från er att komma på va jag ska skriva om så gör jag en ny novell på den här bloggen. Ett eller två kapitel i veckan. Men det kommer fortfarande va en vanlig blogg där jag skriver om vad jag gör på dagarna osv. Vad tycker ni?


Påskhoppning 2012

Tävlingen i fredags gick som sagt jätte bra!
Är nöjd till 100%. Vi rev dock ett hinder och tog oss inte vidare till omhoppningen. Rev hinder nr två, kom försnabbt ur en ganska snäv sväng och Doris hann inte se hindret, pluss att det va ett hinder med björkbommar så hon såg det nog inte riktigt. Men är jätte nöjd. Vi gjorde vårt bästa, mer kan man inte göra. (nu va jag busig och kopierade det jag skrev innan) Men här är videon iallafall. ♥
'
älskar den där ponnyn så in i helv*tte!

Hemma nu!

Är hemma igen.
Orkar inte göra värsta inlägget nu så ni får lite bilder istället.
Tror vår hund gillar att bada..

Vill flytta dit ingen vet vem jag är..

Ja, så känner jag nu när jag varit i super mysiga skåne. Skulle inte ha några problem alls att flytta dit. Alla är så glada hela tiden, trevliga. Fint är det också, jag hör inte hemma i någon storstad. Behöver space. Vill flytta till något ställe där INGEN vet vem jag é. Börja om från början och släppa och glömma det som varit. Nu går man upp och gör samma saker varje dag. Känns som att man springer i ett hamsterhjul. Man springer och springer men kommer ingen stans.. Jag och mamma satt och kollade i en tidning när vi va där nere. Vi kollade på hästgårdar, fatta hur fina gårdar man kan få för så lite pengar! Fan vad livet skulle va prefekt om vi flyttade till Skåne och bodde på en liten gård. Skulle inte han NÅGONTING att klaga på. Ingenting alls..

Freja is back again.

Sho, nu är jag på väg hem igen är hemma vid sex kanske. Bara ren gissning men någon gång ikväll. Då gör jag ett inlägg och sen imorgon så kommer det nog lite bilder från skåne. <33 Sen nästa vecka när skolan börjat igen så ska vi åka ner igen på onsdag eftermiddag för att sen gå på begravning på torsdag.. bloggar mer när jag kommit hem.

on the way too...

Är påväg till arlanda just nu, därför blir det inge mer uppdatering från mig idag tror att det kmr ett tidsinställt under dagen. Måste sluta nu hejdå!

Hello

Ikväll ska jag äta godis och kolla på tv;)
Eftersom ingen frågade nåt så blir det inga svar ( haha mobbad som jag e;)
Blir ingen mer uppdatering idag men ha en fortsatt trevlig kväll!
//Ellinor

Gammal bild

Hittade en gammal bild på mig och Freja när hon var blond, lika? ;)


Frågestund

kör på en frågestund fram till ikväll. Så fråga på, ni kan fråga om Freja oxå så ska jag försöka svara så gott jag kan;) Så Fråga på!
/Ellinor


Godmorgon

Har inget speciellt inplanerat idag,juste jag kommer inte kunna blogga imorgon så jag fixar några tidsinställda så länge. Tänkte lägga in några bilder på Doris. Bara så vet jag är ingen proffsfotograf
/Ellinor



Söta häst!


middag

Är på släktmiddag just nu. Bloggar från mobilen så Kan nt lägga in nån bild:/ annars så har jag som sagt varit i stallet idag. Ha en trevlig kväll! Glad påsk!/Ellinor

Citat by Freja

Killar är som pusselbitar. Man måste välja fel några gånger innan man hittar rätt.

shoes


Vad tycker ni om de här skorna? :)

Home

Är hemma från middagen nu, ska bara ta det lugnt. Morondagens planer är att dra till stallet med Emma och kolla när hon rider Doris. Kommer antagligen ta med kameran så då blir det lite bilder. Ja tror inte att jag har så mycket mer intressant att skriva, hejdå! :)
//Ellinor
Oseriös bild på mig från igår ;)


On The Way To Skåneland

/ oxox eran tjej

Tävlingen.

Tävlingen idag gick jätte bra!
Är nöjd till 100%. Vi rev dock ett hinder och tog oss inte vidare till omhoppningen. Rev hinder nr två, kom försnabbt ur en ganska snäv sväng och Doris hann inte se hindret, pluss att det va ett hinder med björkbommar så hon såg det nog inte riktigt. Men är jätte nöjd. Vi gjorde vårt bästa, mer kan man inte göra. ♥
Hejdå, nu drar jag ner till falsterbo, alltid lika kul. Men tråkigt att man måste lämna älsklingsponnyn här. Ta väl hand om henne Emma. Och Glad Påsk :D
Jag, Doris och Moa.

Stallet next

Ska strax dra till stallet snart och sköta om älsklingen, dagens planer annars är att ta det lugnt och kanske gå på middag hos några vänner. Ha det bra!/
Ellinor (bloggade från telen så därför blev det ingen bild)


Hejsan!

Tjoo
Jag heter Ellinor och är Frejas vän.
Jag kommer blogga åt henne medans hon är borta.
Kommer sakna dig Freja!
Ja vad vill ni veta om mig, jag älskar att spela fotboll och att rida eller träning överhuvudtaget.Jag rider där Doris står och har en medryttarhäst på ett annat stall. Jag gillar att vara med kompisar och osv. ska inte babbla på för länge ;)
Kommer blogga om allt möjligt så hoppas ni gillar det!

Bye bye
Ni får en fin bild på freja så länge;)


Nya ridbyxor igen.

Japp, nya risbyxor igen nu då! Och nu i rätt storlek.
Stack till hööks direkt efter skolan med mamma och bytte ridbyxor, schabrak och köpte ett gummistopp till vårat martingal. Efter det så åkte vi direkt till stallet och gjorde Doris ordentligt ren till imorgon. Hon kommer bli så fin. Vet föresten inte om jag sagt att jag ska tävla imorgon, därför blev hon lite extra ompysslad idag. Därför har jag inte kunnat blogga. ♥

Dåligt humör.

Den här eftermiddagen har varit helt.. ja, jag vet inte vad. När jag kom hem åt jag mellis, va as gnällig, la mig på soffan och sen åkte mamma och jag och hämtade mina ridbyxor som hade kommit! Men dom va för små, så mamma ska byta dom imorgon. Den la jag mig på soffan igen fast jag va tvungen att plugga till no provet imorgon. Sen när jag skulle äta så rasade allt samman och jag började grina. Så jag hängde med mamma och Moa till älsklings ponnyn där min iprincip inte kan va sur. Så då blev jag gladare och sen pluggade jag lite så får det gå som det går imorgon, jag bryr mig inte så mycket om det jusst nu. Jag vet att jag klarar provet men hur bra jag klarar det vet jag inte.. Det är anledningen till den urdåliga uppdaterningen. Går och lägger mig tidigt också så inga mer inlägg idag. Time for lite deppmusik. Det som sofijah är bäst på ♥

'
'

'
Alla minnen tar över och ja stannar kvar allt är inte som de var, tackar dom jag har, mina vänner, häst och familj, dom som fattar hur ja tänker, dom som backar mina känsler dom som all time hjälper. Mina minnen svämmar över, tankarna får övertag, boken om mitt liv är än så länge kladd på lösa blad, kommer jag närmare den dåtid som jag kämpat så hårt för kunna att ta mig ifrån, skit kommer tillbaks, något jag inte kan ta mig ifrån.



Sur?

Haha, rolig bild från skolan idag.
Sur eller vad? Hoppas jag inte ser ut sådär hela tiden..

♥ This feeling ♥


Uffe träning

Idag blir det Uffe träning kl fem!
Fett kul ju. Rider istället för Clara och Mouse, tack för att du frågade. Hade igentligen tänkt rida ut idag med det blir på torsdag istället efter som att Ann, min tränare som jag tränar för på torsdagar, åker till Florida så är det inten träning på tre veckor, men nu fick jag ju rida för Uffe istället. ;)


Need some heelp.

Ja, jag ska till Skåne, kära Falsterbo, farmor och farfar, under påsklovet. Allstå åker på torsdag och kommer hem på tisdag. Så, jag behöver någon som kan blogga istället för mig från och med torsdag eftermiddag tillochmed tisdag. Vill vara helt ledig på semestern lixom, förstå mig rätt. Inte ha något jag måste göra. Som tex blogga. Någon frivillig? Skulle va jätte snällt. Såklart kommer jag slänga in något inlägg från mobilen. Men då blir det bara ett sånnthär tråkigt utan bilder osv.  Need some heelp! :''D

Har såklart vissa krav dårå.
Det ska va någon jag kan lita på.
Någon som kan göra mins två-tre inlägg per dag.
Jag vill ha någon form av kontakt med personen medans jag är borta (kik, facebook, sms)
Inte ändra på någonting i bloggen.
Kommentera/skicka mail ([email protected]) om du har lust att hjälpa till.
/ oxox eran tjej

Dagens insperationsbild.

Tumblr_ly2jl9zypu1r6ogxxo1_500_large

MMMMUSIC

Orginalet.
'

Covern som är dubbelt så bra. Herre vad söt!

Hemma nu.

Är äntligen hemma efter en hämsk måndag i skolan. Gillar verkligen inte måndagar, knappt så jag kom upp ur sängen i morse asså. Men nu är ja hemma och ska plugga. Inte så kul det heller. Har so prov imorgon och no prov på torsdag. Mycket att göra, kan oftast inte enns åka till stallet på måndagar, även fast det är Moas dag så vill man ju åka upp och pyssla lite. Men inte enns det kan man för att skolan förstör. Men nu ska jag inte sitta och va gnällig, ni får en fin bild och en fin låt sen får det va bra.

Nya ridbyxor!

Har beställt mina nya ridbyxor nu. Ryggan kostade ganska mycket att skicka efter så det får bli senare. Jag ska ha den, men inte nu. Blev ett par röda ridbyxor. Inget jag kommer ångra, behövs lite färg i stallet. :D



Dethär är något jag ska ha i framtiden också..


Grå/Marin/Röd 37-40

Är fett såld på rött jusst nu, hittar massa nya snygga röda ridkläder i vårens nya kollektioner. FET hiss.

Stolt!

Så himmla otroligt nöjd med Doris och min insats idag på banan. Herregud villka framsteg vi har gjort! Inte brara hon som har utväcklats utan också jag. Tusengånger mycker bättre sits nu än vad jag hade för åtta månader sen. Skulle inte byta ut henne mot villken häst som helst. Kolla själva.
-
Då.
'
Nu.

lite gamla videos

'
'
'

Beställa hem lite grejer

Idag blir det stallet, plugga och beställa hem lite saker. Har bestämt mig för att köpa ryggan och dom röda ridbyxorna. Jag är så jäkla trött på att ha en väska som hänger över ena axeln och som åker ner hela tiden, pluss att ryggan är snygg. Nya ridbyxor har jag behövt ett tag.
 Converse BASIC BACKPACK Blå / Marin / Grå

patandjump

Idag blir det, payandjump i stallet. Doris och hoppar bana på 70 cm. ;)
Mest för att den om en vecka är det en liten tävling vi ska va med på och där är högsta klassen för d-ponny 70 cm. Bloggar mer sen.

RSS 2.0