love my family

 
älskar min familj.

nej!

Vaknade i morse med lite ont i halsen. NOOO, får inte bli sjuk nu! Jätte kul att ligga i solstolen i Turkiet med en igentäppt näsa och hals ont. Not so glamorous at all. Men men, får dricka lite te och ta en ipren så kanske det blir bättre. Eller bättre, jag har inte ont nu men iaf. I förebyggande syfte lixom. ;)
 
Idag är det min tur att ta stallet. NICE! Blir nog uteritt. Satt föresten och gjorde matte hela kvällen igår till åtta. Duktig eller vad? Med pappas hjälp såklart. Älskar dig pappa. <3
Nä nu måste jag till skolan. see you
 

Turkiet 2011 ♥

Aww


Tisdag jaao

Jaha, vad jag gjorde igår eftermiddag va plugga, plugga, plugga lite till och sen drog jag och mamma upp till stallet efter maten och jag red ett dressyr pass för Ann. Gick riktigt bra tycker jag. Ni får nog film på det i eftermiddag. 
 
 
Undrar om det är någon av mina bloggläsare som har lust att blogga när jag åker/är i Turkiet en vecka. :D Åker på Fredag och kommer hem den 8 sep. Någon som är sugen? ;)
 
Denhär gillar vi (Y)

skola, ponny, ponny, skola

Har inte haft någon lust och tid att blogga i helgen. Det är anledningen till den dåliga updateringen. Den här veckan kommer jag inte kunna blogga så mycket heller. Har massa i skolan som jag vill hinna bli klar med efter som att vi åket till Turkiet på fredag! :D Har hästen och massa plugg. Så nu vet ni varför. Mamma ska också anmäla mig till första Div II tävlingen idag! :D Den är 15 september i Roslagen. :) Nä nu måste jag dra till skolan.

Life you know..

Hallo alla underbara. Sorry för bad updatering här asso, men det ska bli bättre. ;)

Idag är det skolan som gäller och efter det sticker jag till stallet. Doris ska ridas ut en timme och få en genomrycktning igen tror jag. :) I onsdags stog jag och rycktade henne i 45 min. Så när jag kom till stallet igår, gissa vad hon har gjort. Säkert letat upp den geggigaste lerpölen i hagen och rullat sig där en stund.. Life you know ;)
 

In my ears

 

Time for school

Nu måste jag snart dra till skolan, första riktiga skoldagen efter sommarlovet då vi ska följa vårt schema osv.
 
Uffeträningen igår gick super och är jätte nöjd med Doris. Finare ponny kan man inte ha.. Hon hoppar i nästan alla lägen, det spelar ingen roll ifall vi kommer jätte tätt eller om hon hoppar av jättelångt ifrån, hon gör ALLT för att komma över utan pockepinn. Så himla duktig. Det bådar gott inför framtida tävlingar och träningar. Min lilla ponny, så glad att vi hittade dig tillslut. <33
 

kvällen igår

Kvällen igår va nice, hann inte blogga. Va med lite poolare.

I want you to know..

Lyssnar på bästa bästa bästa låten genom tiderna när jag skriver det här, så himmla grymm. Har en liten rolig sak att berätta som händer hösten 2012.. häng med nu
 
Min ponny Doris Day och jag ska vara med i Divition II i höst. Det innebär alltså hopptävling varannan helg på 90 cm. Det är laghoppning så man tävlar i lag, det laget som ridigt sina rundor med minst fel och på snabbast tid vinner, så kan man väl säga att man kvalar till ponnyallsvenskan (finalen). Det lag som vinner där vinner Divition II. Tror att det är så. ;)
 
Så tagga tagga tagga, nu börjar träningarna komma igång igen också. Uffeträning imotgon jaaao! Ska bli as kul. så nu blir det hårdträning tills första stareten den 9september tror jag att det är. Närå, men vi måste va iform både jag och Doris tills dess, bara att köra på. :D
 
  
 
Bästa bästa bästa låten <33

Nu kör vi igång igen!

Hallå alla mina 3 bloggläsare! :D Har ingen aning om varför ni fortfarande läser min blogg men det är kul. ;) Nu tänkte jag iallafall börja blogga igen, roligt va? Nu har skolan kommit igång och rutinerna börjar komma tillbaka då känns det lixom som man borde blogga. Och har ärligt saknat dt lite. ;) Få skriva om vad jag gör på dagarna osv. Så också när jag får råd köpa en ny och fräch design av en jätte duktig tjej. Så det ska bli bra!
  
 
 
 

test

testar, domhär 
inläggen kommer tas bort :)

Test

:D :) ;)

RSS 2.0