Ponnyallsvanskan


SOMMAR

VILL BARA SKRIKA! Men det är lite svårt att göra det på bloggen.. Herrigud, det här ska bli den bästa sommaren någonsin! Ska bara göra kul grejer. Rida och ha super mysigt med min bästavän Doris, va med familjen och kompisar. Sommaren 2012, here I come. ÄR NI MED MIG?!

Tumblr_lzzwmk4vsk1qj065bo1_500_large

Dagens Insperationsbild

579995_453991557961594_1907857108_n_large

Uppe och skuttar

Nu har jag släpat mig upp ur sängen och gjort mig iårdning. Nu ska vi åka och hämta Emma sen vidare till stallet och hämta Doris och lite grejer. Sen drar vi (Jag, Mamma, Pappa och Emma) med Malous familj till Sundby Ridklubb. Tidsinställda kommer. :D

some music


ponnyallsvenskan

Är jusst nu överlycklig. Igår frågade Anneli, (i stallet) mamma om jag ville va med i skånstas division3 lag, imorgon i ponnyallsvenskan! Clara som igentligen skulle va med kan inte va med då hennes ponny har ont i ryggen. :( Så jag fick va med ist. Det är en bana på 80cm +5. Emma hänger med också.
Nu taggar vi ponnyallsvenskan! :D

It's too cold outside for angels to fly


Shoppingen idag.

blev inga byxor. Okrade inte prova och vi fick lite drottom. :P
och ett par nya chaps!

:(


yea

Nu drar vi tooo the lucas och his family. :D
Tumblr_m4y7gef5rx1qdple4o1_500_large

ikväll

Ikväll drar jag och familjen till Lucas och äter middag. Tar nog med mig skateboarden. Herregud man kn ju inte åka till Lucs utan skateboard. En av mina skatepoolare. ;)
Highschool4_615x410_large

Shopping idag

Idag blir det shopping med mamma och Moa! :D
Behöver verkligen några par jeans och kanske lite annat om jag hittar något. ;)
älskar gina jeans

Statistiken suger.

Klart den gör. Uppateringen suger också. Men har domhär två veckorna hafft fem prov som jag gärna vill prestera bra i så därför har skolan gått mycket föra allt annat. Har lixom trioriterat bloggen sist. Me nu har jag bara ett prov kvar! So prov på tisdag! yeeh. Ska börja komma igång med bloggandet nu igen. back to normal again.

I onsdags va jag och Emma och gosade med kycklingarna som dom hade på lågstadiet. (Dom bor på en fin gård nu) Har du någonsin sätt något sötare?

RSS 2.0